HomeProductenMediaproxy TV logging en monitoringDemo aanvragen

Mediaproxy voor TV logging en monitoring

Logserver

Mediaproxy LogServer is een professionele en flexibele oplossing voor het loggen en monitoren van TV-stations. LogServer ondersteunt opnames via SDI (SD en HD), analoge inputs en meerkanaals audio.

LogServer voorkomt tijdrovende kopiër- en zoek- opdrachten en maakt het mogelijk om vrijwel vanaf elke locatie materiaal te zoeken en/of te bekijken via de geavanceerde web-interface. De web-interface is gebaseerd op de nieuwste technologie van Microsoft Silverlight, die op Mac en PC draait met volledige support voor Internet Explorer, Firefox en Safari. LogServer kan met verschillende resoluties en bitrates tegelijk werken en biedt real-time event indicatie en e-mailnotificaties.

LogServer kan naast de logging van beeld en geluid ook de Teletekst ondertiteling en bij multicast streaming de EPG-data worden opgeslagen. Gebruikers, die gekoppeld kunnen worden aan de Active Directory, kunnen via de web-interface met behulp van de EPG-data en de krachtige LogPlayer navigeren, zoeken op teksten van de ondertiteling of selecties maken en clips exporteren.