HomeProductenPodcast PublisherDemo aanvragen

Podcast Publisher voor Dalet en NetCast

Podcasting biedt radio - en televisiestations de mogelijkheid een directe band op te bouwen met kijkers en luisteraars, die zelf kunnen bepalen waar én vooral wanneer ze naar een  programma luisteren of kijken. Met de introductie van de Podcast Publisher, in combinatie met Dalet of NetCast, maakt M&I het Podcasten tot een simpele handeling. Programma-makers kunnen direct vanuit Dalet of NetCast zonder moeite dagelijks tientallen Podcast-items maken en publiceren.

Podcast Publisher voor Dalet

De Podcast Publisher voor Dalet is geïntegreerd in de bestaande Dalet-omgeving. Vanuit één of meerdere categorieën in Dalet5.1 of Daletplus kunnen losse items of complete programma’s automatisch worden omgezet naar een Podcast-audiobestand, inclusief alle metadata, plaatje en RSS-feed.

Download meer informatie Dalet Podcast Publisher.pdf  

Podcast Publisher voor NetCast

De NetCast Podcast Publisher is volledig geïntegreerd in de bestaande NetCast omgeving. Vanuit NetCast kunnen losse items of complete programma's automatisch worden omgezet naar een Podcast-audiobestand. Programmamakers kunnen eenvoudig een item selecteren in de player van NetCast. De Podcast Publisher zet het geluidsbestand om naar Podcast-audiobestand, inclusief alle metadata en RSS-feed.

 

Klik op voor meer informatie op NetCast Podcast Publisher.pdf