HomeProjectenChristelijke Hogeschool Ede schaft DaletPlus aanDemo aanvragen

Christelijke Hogeschool Ede schaft Dalet aan voor radio en newsroom

Christelijke Hogeschool Ede heeft Dalet Radio Suite en Dalet News Suite aangeschaft voor de opleiding journalistiek.

Douwe Schaaf, Docent RTV-techniek van de Christelijk Hogeschool: “Wij leiden journalisten op die pas over een paar jaar in het werkveld aan de slag gaan en moeten dus altijd een stap vooruit denken. Bij zowel regionale als landelijke omroepen zien we de wens om crossmediaal te werken in één omgeving waarin tekst, audio en video, planning, productie, uitzending en verdere verspreiding simpel en doeltreffend samenkomen. DaletPlus vervult die wens.

Niet alleen volgen we een aantal omroepen met de keuze voor Dalet, we merken nu al dat Dalet ons onderwijs versterkt en ons nieuwe mogelijkheden biedt om crossmediaal te publiceren. Journalisten van de Christelijke Hogeschool Ede staan erom bekend dat ze de techniek uitstekend beheersen, maar als opleiding leggen we de nadruk vooral op een goede voorbereiding en een zorgvuldig journalistieke workflow. In Dalet kunnen we deze workflow concreet, zichtbaar en werkbaar maken inclusief uitgebreide montage- en uitzendmogelijkheden en exportopties voor het publiceren van reportages en uitzendingen op het internet”.

Peter van Klei, Director Sales & Marketing van M&I Broadcast Services: "Het is goed om te constateren dat Dalet in het werkveld steeds meer wordt beschouwd als software-pakket, waarmee journalisten bij uitstek crossmediaal kunnen werken. Dalet biedt de oplossingen in de snel veranderende journalistieke workflow".