HomeProductenDalet Radio SuiteDemo aanvragen

Dalet Radio Suite software voor radio

Dalet Radio Suite

Dalet is wereldwijd de standaard op het gebied van uitzendsoftware voor radiostations. Dalet Radio Suite is de nieuwste oplossing voor radiostations die newsroom, opname- en montage-software, playout en workflow management in één pakket geïntegreerd willen hebben. Elke stap binnen het productie- en uitzendproces kan flexibel geconfigureerd worden.

Notificaties, statussen en versiebeheer kunnen per gebruiker of per categorie worden beheerd. De uitgebreide beheermodule maakt het mogelijk om voor elke gebruiker of groep gebruikers lees-, wijzig- of schrijfrechten per categorie in te stellen.

Omroepen kunnen zelf extra velden dynamisch aan de database toevoegen. De gebruikers-interface kan per programmamaker of per studio flexibel ingesteld worden. 

Realtime redactie voeren

Door de dynamische koppeling tussen de playlistmodule en de onair playout kunnen programmamakers op de redactie lastminute wijzigingen aanbrengen in de lopende playlist. Automatische koppelingen met dynamische RDS en publicatie op het internet is tevens mogelijk.