HomeProductenDalet News SuiteDemo aanvragen

Dalet News Suite

DaletPlus News Suite is het Zwitsers zakmes voor journalisten. Het newsroom-systeem speelt een centrale rol in de dagelijkse nieuwsgaring en productie van honderden televisie- en radiostations. Met DaletPlus kunnen telexen worden ontvangen, teksten worden geschreven en bronnen via internet worden geraadpleegd. Bovendien maakt DaletPlus News Suite het mogelijk audio of video te monteren, zodat een journalist alle werkzaamheden doet in één en dezelfde omgeving. De krachtige gebruikers interface versimpelt het werk.

DaletPlus News Suite breekt met het historisch gegroeide gegeven dat de teksten bij nieuwsstations zich in een ander systeem bevinden dan het audio- of videosysteem. De database van DaletPlus bevat namelijk rich media nieuwsitems die een combinatie kunnen zijn van audio en/of video en teksten. Bovendien kunnen vanuit hetzelfde systeem internetbronnen eenvoudig worden benaderd. DaletPlus News Suite beschikt bovendien over een draaiboekmodule, contactendatabase, agenda en planningsmodule.

Notificaties, statussen en versiebeheer kan per gebruiker of per categorie worden beheerd. De uitgebreide beheermodule maakt het mogelijk om voor elke gebruiker of groep gebruikers lees-, wijzig- of schrijfrechten per categorie in te stellen. Omroepen kunnen zelf extra velden dynamisch aan de database toevoegen. De gebruikersinterface kan per programmamaker of per studio flexibel ingesteld worden.

 

Belangrijkste kenmerken van DaletPlus News Suite:

  • Koppelingen met Fax, ANP en email
  • Geavanceerd workflow management
  • Uitgebreide agenda, planning en draaiboekmodule
  • Dynamisch gekoppelde programmadata
  • Aansturing van diverse videoservers zoals Omneon en Thomson, BRIO
  • Flexibel te configureren gebruikersinterface

Voor meer informatie over Dalet News Suite kijk op www.dalet.com/solutions/unified-news-operations

Ook interessant:
Dalet Enterprise Edition
Dalet Radio Suite